Testimonial Part 2

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang menyokong kami. Segala testimonial dan maklum balas anda amat penting buat kami. Kami akan sentiasa memastikan perkhidmatan terbaik diberikan kepada pelanggan Jentayu Design. Berikut adalah di antara testimonial yang telah diberikan pelanggan kepada kami. Kami bagi pihak Jentayu Design mengucapkan ribuan terima kasih ;)
 
Salam,
 
Items have reached us safely earlier today. Thank you so much for the dedication & smooth work done. The family love every bit of details on the beautiful card. I'm grateful to your team for such professional demeanor. Thank you again. 
 
Best Regards,
Norhidayah
Jurong West St 64, Singapore
Salaam there!
 
I have received my package! It took a while for it to get to me because I forgot to input my unit number. My apologies.
First of all I REALLY love my cards and stickers! Thank you so much! Thank you for the wonderful design and also for allowing to customise the wordings a bit. I am a very satisfied customer. :D I've shown several of my friends and they all love it!
 
Kind regards,
Nadirah
Jurong West Street
Singapore

Heya, 
 
Yes it has :) Thank you so much. I did get a lot of compliments on the card. Expect more orders from australia in the next few years ;)
Once again thank you 
 
Ninatasha Steven
Southern River 6110
Western Australia
Thank you very much kak!!! :) I love it                                                                                                                                                   
 
Maisarah Kamsah
Christmas Island
Western Australia
Assalamualaikum Jentayu, 
 
Thanks for the great service, i have received the cards and myself and my fiance berpuas hati with it, thanks again jentayu. Till next time, Assalamualaikum and terima Kasih Jentayu.
 
Adib Kamarudin
Kg Perpindahan Lambak Kanan,
Negara Brunei Darussalam
Salam,
 
I've received the cards and the tags this morning. They're perfect. Thank you for the extra copies as well. I appreciate the kind gesture. :) Thank you for all your help, for the excellent service and for the great quality of your cards. 
 
Nuratiqah
Choa Chu Kang Crescent 
Singapore
Salam,
 
I received the products yesterday. Awesome! Thank you for your patience with me and your prompt service. Ini macam I can recommend to my friends! Thanks again ya :) 
 
Nurhayati Selamat
Tampines Street 42
Singapore
Salam.
 
Hi, I've received the banner, bunting, and boxes. Semuanya okay. Thank you so much! Pleasure doing business with you, will definitely recommend you to my friends. :)
 
Best Regards,
Zulaikha Zulkifli
Bandar Baru Bangi,
Selangor
Waalaikumsalam
 
I have received my stickers and they are awesome! Thank you for your excellent service and products :)
Thank you
 
Nez
Jalan Jerudong Baru
Brunei
Salam...
 
I have received the cards yesterday afternoon. Thank you so much for your services, the cards are beautiful.
Again, thank you so much
 
Salmiah
Jurong West Street 73
Singapore
Salam Pihak Jentayu
 
Terima kasih, pihak kami sangat berpuas hati atas  kerjasama pihak anda & kad2 yang telah di design.
 
Marliyana & Azizul
Seberang Jaya, Pulau Pinang
Salam..
 
Alhamdulillah saya dah terima kad pada hari sabtu dalam keadaan yang baik dan seperti yang diharapkan. Terima kasih banyak2 kerana dapat menyiapkan kad tersebut pada masa yang diinginkan. In shaa Allah pada masa akan datang saya akan promote servis anda dengan sanak saudara & rakan-rakan..
 
Masni
Tawau, Sabah
Salam,
 
The cards arrived in good condition. Fast response from the seller. Thank you for your dedication and excellent service :D
 
Rizwan & Muhaiyah
Ang Mo Kio Avenue 3, Singapore
Assalamualaikum,
 
We have received the cards safely! All in good condition and we are satisfied with the outcomes.
Kami nak ucap a thousand thanks to you guys for the very good service and all done via email!
I am personally grateful for being very patient with me coz i know i asked mcm2 soalan and mintak diskaun lah etc. (: And terima kasih also sebab print more cards than we asked for, which i truly did not expect and really appreciate the extra mile service.
 
Alhamdulillah!
I will spread the good services you provided to my friends and family Insyaallah.
May your business prosper further, insyaallah and once again, thanks!!
 
Sangat-sangat satisfied customers,
Aini & Reedwan
Clementi Ave 2 & Yishun Avenue 7, Singapore

Salam Suhaimi & Intan,
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Saya sudah terima kad saya dan berasa amat puas hati dengan quality kad saya. 
Terima kasih sekali lagi.
 
Salam,
Malik & Hetty
Yishun Street 81, Singapore

tq..kad dah sampai n cantik sangat..so, kawan2 n family pun puji...service pun ok...cepat n mesra..yang paling penting, siap dapat diskaun pulak tu cause buat deposit masa bulan puasa... anyway, great job n keep it up...tqvm
 
Azah & Ariff
Nibong Tebal, Pulau Pinang

Salam.. Though we just requested for banners & TQ cards but Jentayu design still provides us with such a spectacular service..fast communication,friendly & able to serve impromptu request..Not only that, Jentayu's finished product has good quality with a reasonable price..Jentayu proves themselves as one reliable company !! Thank you so much & keep up the good work :) p/s : Promote to others? Definitely YES!!
 
Misha & Zameer
Labuan

Saya happy dengan end product Jentayu! Ramai yang bile tengok kad kami komen CANTIK..hehe. Anyway, credit to Jentayu!
 
Farah & Zamri 
Masjid Tanah, Melaka & Gemas, Negeri Sembilan

 

 
Testimonial 1:
Saya sudah tempah tq tag dengan Jentayu Design. Dah dapat pun, cantik sangat2. Semua orang puji. Dengan service yang bagus dan cepat, saya tidak ragu2 lagi untuk membuat tempahan kad kawin pulak. Harganya pun murah sangat. So, kepada sesiapa yang mau tempah kad tidak rugi kalau anda berurusan dengan Jentayu Design...De 1st Class 
 
Testimonial 2:
Assalamualaikum. Firstly, kami berdua ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada en suhaimi, pn Intan dan staff2 Jentayu Design kerana telah bersusah payah menyiapkan tempahan kad kahwin kami. Sebelum ini, saya tak berapa percaya dan yakin dengan semua business melalui internet ni. Tapi, disebabkan tiada masa untuk survey kedai2 kad kerana kami dua2 kerja di sabah dan kalau ada pun harga kad semua mahal2, so saya try jugak membuat tempahan internet ni. Mulanya, saya just buat tempahan "kad terima kasih"dengan Jentayu dan apabila mendapat hasil yang amat memuaskan hati, sekali lagi kami tidak teragak2 memilih jentayu untuk menguruskan kad kahwin kami. Kad kahwin super eco dari Jentayu Design ini juga amat memuaskan hati kami. Dengan harga yang murah, cantik, berkualiti dan banyak pilihan warna, memang sesuai untuk pasangan yang ingin kad dengan bajet murah tapi cantik.. dan yang paling penting service yang diberikan oleh pihak Jentayu memang very good. Sabar melayan kerenah pelanggan yang bermacam2 especially seperti kami ini. Kad jugak dapat disiapkan dengan cepat, hanya dalam msa 2-3 minggu sahaja kami telah terima kad dengan selamat. So, selepas ini saya tak akan teragak2 lagi untuk suggest kat kawan2 or saudara mara untuk berurusan dengan Jentayu Design. SENANG,BAGUS,CEPAT,MURAH DAN CANTIK...Semoga Business Terus Maju.TQ Very Much..
 
Haslina & Faisal 
Kota Bharu, Kelantan

Terima kasih atas kerjasama dan layanan dari pihak JD. Kami sangat berpuas hati dengan kad & tq tag yang ditempah. Simple, murah & ada nilainye tersendiri. sekarang nih kalo ada member nak kawen sure akan saya promotekan JD..semoga produk JD akan terus berkembang ke seantero dunia :) 
 
Nurul & Salehuddin 
Rawang, Selangor

Dear Jentayu, 
 
Terima kasih di atas kesudian dan kerjasama yang diberikan utk menyiapkan Tag Terima Kasih & Banner untuk kami walaupun kami tahu, masa adalah amat suntuk untuk anda menyiapkannya. Terutamanya, untuk menyiapkan banner. Walaupun masa yang diberikan adalah amat suntuk, anda telah berjaya menyiapkannya dalam masa yang amat singkat. Hasil kerja anda juga amat memuaskan. Tiada sebarang 'error' atau pembetulan yang perlu dilakukan disebabkan ketelitian anda dalam menghasilkannya. 
 
Syabas Jentayu! Keep up the good work! We're looking forward for your creative ideas. 
We've recommended Jentayu Design to our friends (bakal pengantin) as well. =) 
 
Million thanks, 
RINA & RADZUAN 
Kuala Lumpur

Waalaikumussalam & salam sejahtera, 
 
Saya berpuas hati dengan perkhidmatan yang di berikan oleh Jentayu Design kerana khidmat yang professional dan menepati masa serta senang untuk di bawa berbincang. Hasil kerja juga adalah menarik dan kreatif dengan kos yang berpatutan.  
 
Regards, 
Mastiah Bt. Ali 
Miri, Sarawak

KAD YANG SANGAT CANTIK  EKSKLUSIF DAN MENDAPAT PUJIAN DARI TETAMU UNDANGAN,TERIMA KASIH SEMOGA KALIAN BERDUA TERUS BERJAYA DI MASA HADAPAN.... 
 
Rosnalini & Kamarul 
Bangi, Selangor

Assalamualikum. Terima kasih kepada Team Jentayu Design sbb memenuhi citarasa kami dan yang paling penting sekali budget kami. Kad Super Eco amat menarik dgn 2 warna yang kami minta untuk kedua belah pihak keluarga. Kami akan cadangkan pada kawan-kawan yang mahu berumahtangga supaya memilih kad kawen dari JENTAYU DESIGN 
 
Jaja & Nizar 
Tanjung Malim, Perak

Kad yang sangat cantik, ekslusif dan mendapat pujian dari tetamu undangan. Terima kasih, semoga kalian berdua terus berjaya di masa hadapan..... 
 
Kamarul & Ros 
Bangi, Selangor

Pertama sekali kami ingin mengucapkan terima kasih kepada pihak Jentayu Design kerana telah membuatkan kad kahwin kami dengan baik dan yang penting sekali nampak menarik. Selain itu, pihak jentayu telah memberikan perkhidmatan yang bermutu tinggi di samping layanan yang mesra dan sentiasa mengambil berat terhadap kehendak pelanggan. Mudah, cepat dan murah. Itu lah yang kami dapat ucap bagi menggambarkan Jentayu Design. Perkhidmatan yang di berikan sangat la memuaskan hati. Ramai rakan-rakan serta saudara-mara kami memuji kad rekaan Jentayu yg sangat ekslusif dan kreatif.
Semoga Jentayu terus maju dan berjaya. 5 Bintang untuk Jentayu!! (*****)
A million thanks and congratulation!!!!
 
Regards,
Herman & Faizah
Kuching, Sarawak

The cards we ordered were of excellent qualities and the prices were well affordable. They were wrapped nicely and securely packaged and delivered to our doorsteps in Singapore. Overall we are thoroughly impressed with Jentayu Design. Suhaimi deserves all the credits for going to great lengths in making this a stress-free process for us. He was very patient throughout and made extra efforts to make sure he understood what we wanted. We will no doubt recommend Jentayu Design to anyone should they need wedding cards!
 
Naaim & Kirin
Bedok North Avenue, Singapore

Sebenarnya kami berdua mmg puas ati sangat-sangat dengan semua tempahan yg kami buat ngan Jentayu Design ie, bunting, kad kahwin and paper beg..eh, paper beg yati Intan letak dalam web yer...malu lah..hehe.  Ramai yang puji cakap cantik n tanya buat kat kedai mana. Yati pun promote jek lah..Tapi sayang Intan tak dapat datang...adik kawin gak kan masa tu...takpe lah takde rezeki...hehe 
 
Yati tgk web skg banyak design baru2 yer...chayok2 Intan & Amir! 
 
Thank You. 
 
Kind Regards, 
Noor Hayati 
Kuala Lumpur

Assalamualaikum
Di sini saya ingin mengucapkan tahniah kerana kad kahwin anda dapat pujian dari pihak kami dan mereka sangat tertarik dengan design anda. Don't worry we will promote to our family and friends. Keep up the good work! Thank you very much!
 
Regards, 
Izzati Inani Majid 
Pasir Mas, Kelantan

intan & suhaimi,
kad u all sangat2 cantek..terima kasih..ramai yg puji kad tuh menarik dengan harga yang berpatutan serta proses penghantaran yang cepat...kami akan simpan sebagai kenangan abadi...
 
izza & nazmi 
Kepala Batas, Pulau Pinang

Salam...
Sangat berpuas hati dan sangat bermakna.Kad kahwin jentayu design buat saya dan suami tersenyum puas setiap kali menghulurkan kad jemputan raja sehari kami pada kenalan rapat & sanak-saudara dulu.Rata-rata tertarik pada design kad yang simple namun tampak esklusif dan mempunyai 'sentimental value' untuk diabadikan. Di samping, sticker & tag terima kasih yang sememangnya mmberikan lagi nilai tambah esklusif pada door gift di majlis respsi kami. Kami doakan, dengan kepelbagaian design2 yang baru & esklusif pada masa akan datang, jentayu design dapat pergi lebih jauh dari sekarang..=)
 
-aini & azmi- 
Sepang, Selangor

basically saya sangat berpuashati dengan service yang diberikan oleh jentayu design...hasil kad juga sangat memuaskan n cantik!!ayah saya puji sangat2...some more, saya nak ucapkan terima kasih di atas kesanggupan intan melayan kerenah saya yang buat banyak perubahan di saat akhir... 
anyway, good luck to you..n hopefully after this kita bole bekerjasama lagi...well done!!
 
Zainah 
Shah Alam, Selangor

Saya amat berterima kasih kepada Jentayu Design kerana kad kahwin yang saya tempah online siap lebih awal daripada tarikh yang saya jangkakan. Jangkamasa dari proses tempahan, pengesahan artwork, bayaran, hinggalah kad tersebut siap dan diposkan lebih kurang 10 hari. Dengan jangkamasa tersebut, saya tidak perlu risau dengan pertanyaan pelanggan saya mengenai kad kahwin yang mereka tempah. Insya-Allah siap pada masanya. Seperkara lagi, saya buat tempahan secara online saja kerana saya tinggal di Johor dan saya tak perlu ke Kedai Jentayu Design, semuanya diuruskan secara online...hanya klik thekadkahwin.com Penghantaran pun guna khidmat kurier, cepat dan selamat. Di thekadkahwin.com, banyak pilihan produk kad kahwin dan aksesori yang lain. Bagi bakal pengantin yang bajetnya kecil ambil kad ekonomi, kalau nak yang VIP pun ada...pilih mana yang berkenan sesuai dengan bajet anda! Terima kasih
Jentayu Design.
 
Wakjaman 
Ledang, Johor

Saya sangat puas hati dengan layanan serta the finished produk.Kad kahwin saya memang \'one of a kind\' dan saya semestinya akan promote this company kepada kawan-kawan dan kenalan saya.Terima kasih Jentayu!
 
Hazlina 
Kuala Lumpur

Thanks JD for the nice design.. Banyak respon positif diterima daripada penerima2 kad jemputan saya yang ditempah dari JD... dan saya sendiri sangat berpuas hati dengan servis anda! Keep up the good work!
 
Aqilah 
Kuala Terengganu

Your wedding card is of a tasteful design, good quality with a reasonable price. we also did a matching paper bags in a rather short notice but you all manage to deliver promptly, you are rather reliable. Overall, we were happy with our choice!
 
Fariman & Rowena 
Bangi, Selangor

Salam, 
Anyway sgt Cool dan Mantap.
 
Hazrul 
Kajang, Selangor

Tag terima kasih yang dihasilkan amat memuaskan hati kami. Layanan yang mesra dan respon emel yang cepat memudahkan urusan. Terima kasih Jentayu Design.
 
Munirah & Pitri 
Tanjung Malim, Perak

Saya dan isteri mengucapkan ribuan terima kasih atas kerjasama dari pihak Jentayu Design dalam memberikan design kad kahwin yang terkini. Saya dan isteri sangat berpuas hati dengan kad jemputan perkahwinan kami dimana kad tersebut adalah sangat berbeza dari kad-kad jemputan lain yang kami temui. Teruskan usaha yang bagus ini dan diharap pasangan-pasangan bakal pengantin yang akan datang juga dapat menemui kad jemputan impian mereka di Jentayu Design. Terima kasih sekali lagi dan Assalamualaikum!
 
Yang benar, 
AMIN & MAS
Kuala Lumpur

Khidmat Pelanggan : Baik, dan sangat mesra dengan pelanggan. 
Produk, Kualiti dan Etika Kerja : Sangat baik. Efisien dan menepati masa. Kad design Pn. Intan untuk kami memang ramai orang kagumi. Syabas.
Sekiranya ada pihak mahu membuat kad jemputan, atau lain-lain yang berada di dalam bidang Jentayu Design, saya tidak akan teragak-agak promo kepada mereka.
 
Salam 
Faisal Zakaria 
Country Height, Kajang, Selangor