Urgent? Kad Siap 1 atau 2 Hari Sahaja !

 

We Deliver : Semenanjung Malaysia . Sabah . Sarawak . Singapore . Brunei . Australia . Worldwide

 

Nak Kad Kahwin segera? Majlis dah dekat?

Jangan risau, cetakan kad boleh siap dalam 1 atau 2 hari bekerja sahaja, nak kurier ke alamat anda terus pun boleh.

Tiada Caj Tambahan atau Caj Urgent, harga sama sahaja

Penghantaran Kurier Murah & Pantas

Nak datang showroom Bandar Baru Bangi, dibuka Isnin hingga Sabtu 9am - 6pm,

Tutup setiap hari Ahad & Cuti Umum (maaf), atau tempah online pun boleh, nak tempah dengan whatsapp pun boleh, mana - mana yang anda rasa mudah ;)

Kad macam - macam design & saiz ada. Apa tunggu lagi, hubungi +60123065500 segera (call/sms/whatsapp). Sah selagi iklan promosi nie ada je tau, siapa cepat dia dapat ;) Ada whatsapp? Klik link di atas untuk terus whatsapp (tak payah susah - susah save nombor phone). Kalau tiada, boleh proceed call kami ;)

Call / SMS / Whatsapp : +60123065500

Jenis Kad : Express / Postcard / Folded Series / Modern (selected)

Material Artcard / Ivory Card, full colour printing, finishing none (glossy) / *laminate (matte/gloss), size postcard / folded

(not applicable for hotstamping/emboss/diecut)

note : * tambahan 2 hari bekerja untuk laminate

Nota : Hari Bekerja untuk cetakan adalah dari hari Isnin hingga Sabtu, tidak termasuk Ahad & Cuti Umum. Tempoh masa kad siap akan dikira bermula dari pengesahan artwork dibuat untuk cetakan (setelah bayaran cetakan dibuat). Sekiranya kad diperlukan segera, sila maklumkan kepada Team kami ;) Terima kasih.