Urgent? Kad Siap 7 Hari Sahaja !

kad kahwin jentayu design promosi kad siap 3 hari

 

We Deliver : Semenanjung Malaysia . Sabah . Sarawak . Singapore . Brunei . Australia . Worldwide

 

Nak Kad Kahwin segera? Majlis dah dekat?

Jangan risau, kad boleh siap dalam 7 hari sahaja, nak sampai ke alamat anda terus pun boleh.

Tiada Caj Tambahan atau Caj Urgent, harga sama sahaja

Penghantaran Kurier Murah & Pantas

Nak datang showroom Bandar Baru Bangi, Open Tuesday to Sunday 10am - 7pm, Public Holiday (Appointment Only), Close Monday, atau tempah online pun boleh, nak tempah dengan whatsapp pun boleh, mana - mana yang anda rasa mudah ;)

Kad macam - macam design & saiz ada. Apa tunggu lagi, hubungi +60123065500 segera (call/sms/whatsapp). Sah selagi iklan promosi nie ada je tau, siapa cepat dia dapat ;) Ada whatsapp? Klik link di atas untuk terus whatsapp (tak payah susah - susah save nombor phone). Kalau tiada, boleh proceed call kami ;)

Call / SMS / Whatsapp : +60123065500

Jenis Kad : Postcard / Modern

Refer Link Below

MODERN

POSTCARD

Material Artcard, full colour printing, finishing none (glossy) / laminate (matte/gloss), size postcard / folded

(not applicable for hotstamping/emboss/diecut)

Nota : Hari Bekerja untuk cetakan adalah dari hari Isnin hingga Jumaat, tidak termasuk Sabtu, Ahad & Cuti Umum. Tempoh masa kad siap akan dikira bermula dari pengesahan artwork dibuat untuk cetakan (setelah bayaran cetakan dibuat). Sekiranya kad diperlukan segera, sila maklumkan kepada Team kami ;) Terima kasih.

Nak kad siap lebih cepat? Kurang dari 7 hari? Hubungi / Whatsapp +60123065500 untuk keterangan lanjut ;) Kami akan cuba bantu anda. Terima kasih.