Urgent? Kad Siap 3 Hari Sahaja !

kad kahwin jentayu design promosi kad siap 3 hari

 

Nak Kad Kahwin segera? Majlis dah dekat? Jangan risau, kad boleh siap dalam 3 hari sahaja, nak sampai ke alamat anda terus pun boleh.

Tiada Caj Tambahan atau Caj Urgent, harga sama sahaja

Promosi Free Delivery Semenanjung Malaysia (Tempoh Terhad Sahaja!)

Nak datang showroom (Bandar Baru Bangi, Open Daily 10am - 7pm, Open on Public Holiday), atau tempah online pun boleh, nak tempah dengan whatsapp pun boleh, mana - mana yang anda rasa mudah ;)

Kad macam - macam design & saiz ada. Apa tunggu lagi, hubungi +60123065500 segera (call/sms/whatsapp). Sah selagi iklan promosi nie ada je tau, siapa cepat dia dapat ;) Ada whatsapp? Klik link di bawah untuk terus whatsapp (tak payah susah - susah save nombor phone). Kalau tiada, boleh proceed call kami ;)

Call / SMS / Whatsapp : +60123065500