Urgent? Cetak Kad Siap 3 Hari Sahaja !

kad kahwin jentayu design promosi kad siap 3 hari

 

Nak Kad Kahwin segera? Majlis dah dekat?

Jangan risau, kad boleh siap dalam 3 hari bekerja sahaja (cetakan), nak sampai ke alamat anda terus pun boleh.

Tiada Caj Tambahan atau Caj Urgent, harga sama sahaja

Penghantaran Kurier Murah & Pantas

Nak datang showroom (Bandar Baru Bangi, Open Daily 10am - 7pm, Open on Public Holiday), atau tempah online pun boleh, nak tempah dengan whatsapp pun boleh, mana - mana yang anda rasa mudah ;)

Kad macam - macam design & saiz ada. Apa tunggu lagi, hubungi +60123065500 segera (call/sms/whatsapp). Sah selagi iklan promosi nie ada je tau, siapa cepat dia dapat ;) Ada whatsapp? Klik link di atas untuk terus whatsapp (tak payah susah - susah save nombor phone). Kalau tiada, boleh proceed call kami ;)

Call / SMS / Whatsapp : +60123065500

 
Nota : Hari Bekerja untuk cetakan adalah dari hari Isnin hingga Jumaat, tidak termasuk Sabtu, Ahad & Cuti Umum. Tempoh masa kad siap akan dikira bermula dari pengesahan artwork dibuat untuk cetakan. Sekiranya kad diperlukan segera, sila maklumkan kepada Team kami ;) Terima kasih.